Unipetrol, a.s. | Tiskovky.info

Informace o zdroji

Unipetrol, a.s.

Poslední vydané tiskové zprávy

Chladící zařízení etylénové jednotky společnosti UNIPETROL RPA bylo úspěšně nainstalováno

Etylénová jednotka společnosti UNIPETROL RPA již běží na plný výkon, dnes bylo spuštěno její chladící zařízení, tzv. coldbox. Instalace opraveného coldboxu proběhla bez přerušení výroby a etylénová jednotka nebyla odstavena. Dopad poškozeného coldboxu na provozní zisk za první čtvrtletí 2008 odhaduje společnost UNIPETROL zhruba na 30 miliónů korun.

UNIPETROL již po šesté podporuje filmový festival v Karlových Varech

Společnost UNIPETROL je i v letošním roce hlavním partnerem 43. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary.

UNIPETROL pokračuje ve spolupráci s Národním divadlem

Společnost UNIPETROL zůstává partnerem Národního divadla i v letošním roce. Vzájemná úspěšná spolupráce začala již v roce 2006, kdy UNIPETROL v Národním divadle podporoval projekt Mozartův rok. V roce 2007 se UNIPETROL stal partnerem Národního divadla jako takového. Dnes slavnostně podepsali smlouvu o spolupráci na další rok zástupci obou institucí – generální ředitel společnosti UNIPETROL François Vleugels a ředitel Národního divadla Ondřej Černý.

Společnost UNIPETROL RPA vyrobila čtyřmiliontou tunu polyetylénu

Na začátku března vyrobila společnost UNIPETROL RPA čtyřmiliontou tunu polyetylénu. Technologické zařízení na výrobu polyetylénu funguje již 32 let.

Benzina se mění

Novou reklamní kampaň na představení a podporu značky prémiových čerpacích stanic Benzina plus a jejích služeb spouští 3. března 2008 společnost Benzina.

Poslední tiskové konference