AIESEC Česká republika | Tiskovky.info

Informace o zdroji

AIESEC Česká republika

Poslední vydané tiskové zprávy

Spojení kreativity studentů a zkušeností největších firem – Youth to Business fórum může začít

Youth To Business Fórum 2012 je jedinečný projekt, který umožní 200 talentovaným a proaktivním studentům získat vzdělání, tréningy a sdílet své nápady s největšími společnostmi v ČR udávajícími trendy v oblasti byznysu. Představuje tak skvělou příležitost prodiskutovat s firmami a ostatními studenty jak to skutečně chodí ve světě obchodu.

Kdo se stane Nejatraktivnějším zaměstnavatelem roku 2012 u studentů? I ty můžeš vyslovit svůj názor!

Studenti vysokých škol po celé České republice mají možnost do konce dubna vyslovit své preference o nejatraktivnějším zaměstnavateli v ČR. Již tradiční průzkum pořádaný od roku 1994 The Most Desired Company, organizovaný studentskou organizací AIESEC, se bude pro letošní rok ubírat trochu jiným směrem, a to tím, že studenti budou moci vyjádřit své preference pouze online na internetové stránce mdc.aiesec.cz.

Studenti budou opět diskutovat se zástupci firem o leadershipu

Již příští týden se ve dnech 26. – 27. ledna se na Vysoké škole ekonomické v Praze uskuteční jedinečná akce Entrepreneurial Leadership Forum. Událost je pokračováním série seminářů pořádaných v loňském roce studentskou organizací AIESEC a přímo navazuje na velmi úspěšné Youth To Leadership fórum konané loni touto dobou. Akce umožní českým studentům, společnostem a zástupcům veřejné sféry a to především z oblasti školství, diskutovat o leadershipu nebo se zúčastnit workshopů, které se zaměří na leadership v reálných situacích a jak je vnímán společností.

Poslední tiskové konference