Změna designu produktů značky SIGNAMAX | Tiskovky.info

Změna designu produktů značky SIGNAMAX

V lednu 2008 vypsala společnost SIGNAMAX výběrové řízení na změnu designu Corporate Identity, vč. podoby designu produktů této značky. Výsledky této proměny se tento týden oficiálně představují.

Produkty Signamaxu se tento týden představují v nové podobě.

SIGNAMAX je společnost dodávající ucelený systém pasivních i aktivních komponent pro vysoce účinné počítačové sítě. SIGNAMAX nyní představuje kompletní produktové portfolio v oboru sítí, jejíž šíře pokrývá oblast od páteřního připojení až po uživatelské PC (více na www.signamax.cz).

„Původní stav Corporate Identity sice byl dostatečně přehledný pro B2B potřeby, nicméně značka sama o sobě na první pohled příliš nekomunikovala. SIGNAMAX je velmi silná značka a bylo by škoda nevyužít její potenciál na B2B a B2C trzích, pro které je obnova stávajícího vizuálu klíčová, a to jak v rámci EMEA regionu, tak mimo něj,“ uvedl k rebrandingu SIGNAMAX Martin Měřínský, brand manager značky SIGNAMAX.

Nový styl je patrný již na první pohled. Produktové skupiny jsou sloučeny do pěti skupin, pro které vznikly speciální piktogramy. Tyto piktogramy odkazují k základním produktovým řadám společnosti SIGNAMAX: aktivní komponenty, pasivní komponenty, WLAN, fiber optics a racks.

Do budoucna hodlá společnosti SIGNAMAX pokračovat v důsledném rebrandingu. Internetové stránky, katalogy a vizuály jsou již v novém designu, nyní se nový vizuál postupně aplikuje na produkty SIGNAMAX.
„Pro naši společnost je strategicky důležité dát signál zákazníkům, že jsme dynamickou značkou, a že náš potenciál neustále roste,“ doplnil Martin Měřínský.

Pro více informací, prosím, kontaktujte: Ondřej Kopecký, PR manager, MARCO/BBN, Palackého třída 186, 612 00 Brno, Tel.: +420 532 300 072, +420 777 797 385.

Ondřej Kopecký
ondrej.kopecky@marco.eu

Vydáno: 14. 11. 2008 15:12
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: MARCO reklamní agentura, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
MARCO/BBN - komunikační full servisová agentura. Součástí globální komunikační sítě BBN. Specializované divize: MARCO Public Relations (kancelář Brno), MARCO Event Marketing (kancelář Brno), MARCO International (kancelář Praha), MARCO creative (webdesign, multimedia, kancelář Brno), Oddělení promotion a produkce v reklamě (členství v Mezinárodní organizaci PSI, kancelář Brno).