Valentýnská novinka – zrcadlové bludiště v obchodním centru Olympia Teplice | Tiskovky.info

Valentýnská novinka – zrcadlové bludiště v obchodním centru Olympia Teplice

Přijďte oslavit svátek všech zamilovaných do obchodního centra Olympia Teplice! Na svátek svatého Valentýna se zde návštěvníkům poprvé představí největší mobilní zrcadlové bludiště.

V pondělí 14. února 2011 se poprvé otevřou brány největšího mobilního zrcadlového bludiště v Česku. Tento unikátní labyrint se skládá z téměř sta rovných i zakřivených zrcadel, která vytvářejí efekt nekonečných chodeb.

Na svátek všech zamilovaných je od 16 hodin připraveno slavnostní otevření zrcadlového bludiště s českým Elvisem, se kterým se mohou zamilované dvojice i všichni ostatní návštěvníci obchodního centra vyfotit a také si zasoutěžit o hodnotné ceny.

Valentýnský program i návštěva zrcadlového bludiště jsou pro všechny návštěvníky obchodního centra Olympia Teplice zdarma. Zrcadlové bludiště bude otevřeno do 15. března 2011.

Více na stránkách obchodního centra Olympia Teplice: http://www.olympia-tp.cz/akce-a-novinky/neotrela-zabava-az-do-15-3-.html a http://www.olympia-tp.cz/akce-a-novinky/valentyn-s-elvisem.html

Andrea Pitronová
andrea.pitronova@crestcom.cz
www.crestcom.cz

Vydáno: 10. 2. 2011 11:24
Kategorie: Zábava
Název zdroje: Europolis Real Estate Asset Management s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Základní informace o obchodním centru Olympia Teplice:

Obchodní centrum Olympia Teplice bylo otevřeno v roce 2002 a v roce 2008 rozšířeno o novou obchodní pasáž. Na celková ploše 37 500 m² nabízí svým zákazníkům téměř 80 obchodů a služeb (hypermarket, móda, obuv, sportovní móda a vybavení, drogerie, parfumerie, kůže a doplňky, klenoty a bižuterie, služby v oboru kosmetiky, kadeřnictví, oční optika, cestovní kancelář, lékárna a doplňky zdravé výživy, vybavení interiérů, nábytek, elektro, kavárny, italská restaurace, rychlé občerstvení, specializované prodejny s knihami, květinářství, dětský koutek). K obchodnímu centru patří i čerpací stanice a mycí linka. Pravidelně se zde konají doprovodné zábavní programy, vystoupení a módní přehlídky.

Základní informace o společnosti Europolis:

Europolis Real Estate Asset Management
Skupina Europolis byla založena v roce 1990. Europolis Real Estate Asset Management spravuje investiční aktivity společností EBRD, AXA Investment Managers, Union Investment Real Estate a Europolis AG v regionu střední a východní Evropy. Zabývá se akvizicí komerčních nemovitostí, developmentem a správou nemovitostního portfolia. K základním firemním hodnotám patří profesionalita, špičková úroveň budovaných i spravovaných nemovitostí a transparentnost podnikání. Portfolio řízené společností Europolis tvoří v současné době více než 40 projektů z oblasti kancelářských budov, nákupních center a logistických parků v České republice, Maďarsku, Polsku, Chorvatsku, Slovensku, Rumunsku, Rusku a na Ukrajině. Od 1. ledna 2011 se společnost Europolis stala součástí skupiny CA Immo Group.

O společnosti CA Immo

Společnost CA Immo byla založena v roce 1987. Investuje do komerčních nemovitostí (speciálně kancelářských budov) v Rakousku, Německu a východní Evropě. Akvizicí společnosti Europolis získala společnost aktiva v hodnotě cca 1,5 miliardy eur. Majetek spravovaný společností CA Immo činí od začátku roku 2011 více než 5 miliard eur, z toho aktiva ve východní, střední a jihovýchodní Evropě a Německu představují cca 40 %. Portfolio skupiny v České republice zahrnuje 230 000 m2 pronajímatelné plochy v celkové hodnotě cca 440 milionů eur a to včetně pražských kancelářských budov Kavčí Hory Office Park, Danube House, Nile House, Amazon Court a Technopark. CA Immo je kótovaná na vídeňské burze od roku 1988 a v současné době je obchodovatelných 90 % jejích akcií.

Pro více informací prosím kontaktujte:

Europolis Real Estate
Asset Management s.r.o.