Turistické noviny Návštěvník se setkaly s úspěchem, Na tajenku reagovali lidé z celé republiky | Tiskovky.info

Chrudim – První vydání turistických novin Návštěvník, které zvalo k návštěvě Chrudimska, se setkalo s úspěchem. Svědčí o tom nejenom vyšší počet turistů v letní sezóně, ale i reakce na soutěžní křížovku. „Odpovědi dorazily z různých koutů republiky. Například z Prahy, Liberce, Mostu, Karlových Varů, ale i z Chocně, Holic či Litomyšle. Je to velmi dobrá zpětná vazba,“ řekl místostarosta města Roman Málek.

Součástí novin byly nejenom kontakty na služby ve městě, ale zejména pozvánky na akce. Zpestřením byla soutěžní tajenka o tři ceny, které věnovala společnost Ford Auto In Chrudim. O slavnostní losování se postaral radní Pardubického kraje Miloslav Macela, který ve středu 8. října 2008 vylosoval výherce poukázek pro nákup z katalogu Ford Boutique.

1. místo – Kristýna Krčilová, Štětí
2. místo - Anna Sochorová, České Budějovice
3. místo - Josef Knap, Pardubice

Turistické noviny budou mít v budoucnu pokračování. „V současné době jednáme s informačními centry měst Chrudimska - Hlinecka o obsahu dalšího čísla,“ prozrazuje Málek. Další noviny by měly vyjít v závěru roku a budou se věnovat zimní sezóně.

Roman Málek

Markéta Čadová
mediální konzultant, Koalice pro Pardubický kraj
marketka.cadova@seznam.cz