Snížení telefonních propojovacích poplatků, hovory do mobilních sítí pod magickou hranicí dvě koruny, bez paušálu. | Tiskovky.info

VoIP operátor Mikrotech snižuje od 1.7.2010 hovory do mobilních síti na cenu 1,94 Kč bez DPH stále se sekundovou tarifikací, bez měsíčního paušálu.

Český telekomunikační úřad pokračuje k 1.7.2010 ve snižování regulovaných cen za terminaci hovorů v mobilních sítích V návaznosti na snížení těchto propojovacích poplatků, zareagovala opět jako první firma Mikrotech snížením svých cen volání pro koncové zákazníky z 2,19 Kč na 1,94 Kč bez DPH a to od 1.7.2010. Tato cena platí při sekundové tarifikaci již od první sekundy.
Firma Mikrotech uplatňuje politiku snižování cen propojovacích poplatků průběžně a zůstává tak stále nejvýhodnějším VoIP operátorem v České republice. Změna se také postupně projeví ve snížení velkoobchodních cen pro cca 50 partnerů firmy Mikrotech v celé České republice.

V průběhu minulých let byly propojovací poplatky průběžně regulovány Českým telekomunikačním úřadem vždy od 1.ledna a 1.července. Snižování propojovacích poplatků je důsledkem nařízení regulátora telekomunikačního trhu Evropské unie.

Poznámky pro editory:

1. Firma Mikrotech byla založena v roce 1996. VoIP technologii se věnuje od roku 2005 a VoIP služby byly spuštěny v roce 2006. V průběhu let firma s týmem odborníků z oblasti vývoje software připravila produkt hlasových služeb a na tomto základu vytváří na míru celou řadu aplikací.

2. Telefonie se vyvíjela od analogové přes digitální až po bezdrátovou a VoIP. Převratné generační změny začaly ve druhé polovině dvacátého století. Rozvoj VoIP se datuje od poslední dekády dvacátého století.

3. Voice over Internet Protocol (zkratkou VoIP) je technologie umožňující přenos digitalizovaného hlasu v těle paketů rodiny protokolů UDP/TCP/IP prostřednictvím počítačové sítě nebo jiného média, prostupného pro protokol IP. Využívá se pro telefonování za podstatně nižší ceny než dosud, což vede jak k posílení mezilidských a rodinných vztahů, snížení firemních nákladů a vytváří příležitosti pro nové podnikatelské záměry, které dosud technické prostředky a cenová politika dominantních telefonních operátorů neumožňovaly.

Mikrotech
ITSP operátor

Kontakt: tel: 558 840 000, 558 840032, e-mail: info@mikrotech.cz
Informace : http://voip.mikrotech.cz
TZ ke stažení: http://voip.mikrotech.cz/tisk/

Marek Mencner
majitel
info@mikrotech.cz

Vydáno: 1. 7. 2010 13:01
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Mikrotech (NEověřený zdroj [?])
Firma Mikrotech byla založena v roce 1996. Od svého vzniku se věnujeme podnikání v oboru IT, se specializací na serverová řešení a HW.

V průběhu vývoje firmy jsme s našim týmem odborníků z oblasti vývoje software připravili produkt hlasových služeb.