Školicí středisko NICOM slaví 18 let | Tiskovky.info

Školicí středisko NICOM slaví 18 let

NICOM dne 26. srpna oslavil 18 let svého působení na poli vzdělávání v České republice. NICOM vznikl v roce 1992 v Brně a soustředil se výhradně na vzdělávání v oblasti výpočetní techniky. Později se rozšířila nejen nabídka o manažerské a fotografické kurzy, ale také působnost po celém území České republiky a na Slovensku.

NICOM se po dobu osmnácti let existence na trhu v oblasti vzdělávání věnuje především IT školení. Kvalitu poskytovaných služeb dokazují mj. získané certifikace ISO 9001, MŠMT, Microsoft Gold Certified Partner, autorizace od společnosti Corel, Autodesk a Adobe.

Od roku 2008 nabízí NICOM také fotografické kurzy pod vedením profesionálních fotografů, a to pro začátečníky i pokročilé uživatelé fotoaparátů. Fotografické kurzy a workshopy (www.nicom.cz/foto) jsou pořádány také aktuálně dle ročních období, nebo u příležitosti některých fotograficky zajímavých veřejných akcí (např. ohňostroje, sportovní události, apod.).

Společnost NICOM se soustředí pouze na vzdělávací činnost, orientuje se hlavně na potřeby zákazníků, což zajišťuje zkušený lektorský tým nejen v moderních učebnách v Praze, Brně a Ostravě, ale také po celé České republice díky mobilním učebnám.

I nadále se NICOM bude snažit zvyšovat kvalitu svých služeb, zachovávat individuální přístup k posluchačům a respektovat jejich potřeby.
Historie společnosti je popsána na http://www.nicom.cz/clanek/historie-firmy-nicom/.

Mgr. Petra Válková
Manažer marketingu
valkova@nicom.cz

Vydáno: 6. 9. 2010 13:32
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: NICOM (ověřený zdroj [?])
Společnost NICOM, a. s., (www.nicom.cz), je vzdělávací společnost a autorizované školicí středisko firem Microsoft, Autodesk, Corel a Adobe, jejímž cílem je poskytování komplexních služeb ve vzdělávání dospělých, a to v oblasti výpočetní techniky, informačních technologií a firemního vzdělávání. NICOM nabízí také kurzy fotografování po začátečníky i pokročilé pod vedením profesionálních fotografů. Společnost NICOM je také testovacím střediskem firmy Prometric a ECDL, kde je možno získat mezinárodně platné certifikáty v oboru IT. Vynikající odborná znalost a bohaté zkušenosti při řešení jednotlivých úkolů jsou zárukou vysokého standartu poskytovaných služeb koncovým zákazníkům. V této oblasti byla uskutečněna celá řada projektů pro významné společnosti a instituce. Hlavní sídlo společnosti NICOM je v Brně, další pobočky jsou v Praze a Ostravě. Díky mobilním notebookovým učebnám společnost NICOM realizuje kurzy po celé České republice.