Profesionální překladatelská agentura | Tiskovky.info

Profesionální překladatelská agentura

Máte v ruce důležitý dokument, který je ale v cizím jazyce a vy nutně potřebujete jeho překlad? Bez obav, je tu naše překladatelská agentura. U nás nabízíme překlady z více než 70 světových jazyků. Překlady jsou prováděny pouze zkušenými překladateli, kteří mají léta praxe v oboru. Odborné, soudní i technické texty bezchybně zpracujeme a se všemi náležitými detaily vyhotovíme v zadaném jazyce. Nechte odborníky vypracovat překlady do angličtiny a jiných jazyků, svěřte se do naší péče.
Tím však naše nabídka nekončí. Dále poskytujeme různé druhy tlumočení. Pokud tedy za vámi přijel například partner ze zahraničí, neváhejte a najměte si profesionálního tlumočníka. Perfektní znalost cizího jazyka vašeho partnera zajisté příjemně překvapí. Chcete vědět víc? Kontaktujte nás a my rádi vaše dotazy zodpovíme.

Vladimíra Ježková
prweby@ebrana.cz

Vydáno: 12. 7. 2011 8:44
Kategorie: Ostatní