Podpořte inovace ve firmě s metodou FunnelMind! | Tiskovky.info

Podpořte inovace ve firmě s metodou FunnelMind!

V říjnu 2010 proběhla v Olomouci další prezentační akce nové vzdělávací metody FunnelMind, kterou představila společnost DMC management consulting. Za hojné účasti stávajících klientů a zástupců pozvaných firem byly představeny hlavní principy metody, která má za cíl zvýšit efektivitu vzdělávacích procesů a podpořit změny a inovace ve společnostech.

„Celý program proběhl tak, jak ho v současnosti realizujeme s našimi klienty – tedy „na vlastní kůži“. Po aktivním zahájení, které proběhlo zábavnou formou a po samotné realizaci akce pokračovalo školení rozborem, jenž klientům ukázal nové poznatky a nové přístupy k práci s lidmi v jejich společnostech,“ říká Jitka Tejnorová, partnerka společnosti DMC management consulting, a vysvětluje, v čem FunnelMind spočívá: „Metoda identifikuje příčiny problémů ve společnosti a na jejich základě odborníci volí vhodný vzdělávací program či program změn. FunnelMind čerpá z ověřených vzdělávacích nástrojů, jako jsou koučink, týmový koučink, interaktivní a projektivní techniky, modelové situace a podobně.“

Metoda FunnelMind se u klientů setkala s vysokým ohlasem:

„Akce FunnelMind se nám oběma (kolegyni i mě osobně) velice líbila. Pobavili jsme se a zároveň byla pro nás dobrou zpětnou vazbou v tom smyslu, že ke vzdělávání přistupujeme správným směrem (zážitky, koučink, apod.). Bylo to pro nás velice důležité zjištění, jelikož na vzdělávání pracuji pouze se svým týmem lidí, kteří navíc pracují na svých vlastních pozicích... Znamená to, že pokud něco zavádíme, je to hodně pracné a vše si ověřujeme dle "nejlepšího svědomí a vědomí"... zpětnou vazbu jsme doposud měli jen "nekvalifikovanou" (od zaměstnanců).“

„Sám za sebe musím říct, že jako společnost máte za tuto akci můj obdiv! Je jasné, že je v tom "utopených" spousta nákladů, ale akce měla opravdu vysokou úroveň.“

„Akce na mě pozitivně zapůsobila překvapujícím začátkem i akčním průběhem programu. Nejlépe hodnotím plynulé spojení školící části s částí dopolední. Děkuji za představení zajímavé výukové formy."

Martina Lasotová
Account Executive
martina.lasotova@stance.cz
+420-725-015-374
+420-224-810-809

Vydáno: 25. 11. 2010 14:10
Kategorie: Personalistika
Název zdroje: Stance Communications, s. r. o. (ověřený zdroj [?])
Stance Communications, s. r. o. od roku 2004 poskytuje komplexní služby Public Relations.

Nabídka služeb pro naše klienty zahrnuje strategické poradenství, media relations – media lobbiyng, tvorba a vydávání tiskových zpráv, realizace tiskových konferencí a neformálních setkání s novináři, pravidelný monitoring médií, mediální tréninky, krizovou komunikaci, pořádání eventů a další služby z oblasti Public Relations.