Parker Hannifin rozšiřuje záruku na tři roky | Tiskovky.info

Parker Hannifin rozšiřuje záruku na tři roky

Parker Hannifin, mezinárodní špička v oboru technologií a systémů pro řízení pohybu, rozšířila svou standardní limitovanou záruční dobu u všech hydraulických komponent na 36 měsíců. Podmínkou pro poskytnutí této prodloužené záruky je, že komponenty musí být chráněny náležitě instalovanými, udržovanými a vhodnými hydraulickými filtry firmy Parker.

„Prodloužená záruka se vztahuje na veškeré válce, ventily a vůbec všechny hydraulické prvky vyrobené v kterémkoliv z výrobních závodů společnosti Parker Hannfin po celém světě. Záruční lhůta se vztahuje na naše komponenty v jakékoliv zemi a místě, kam dovážíte své vybavení,“ řekl Michal Grundfest, generální ředitel Parker Hannifin pro střední a východní Evropu. „Prodloužení záruky považujeme za další přidanou hodnotu pro naše zákazníky, kteří již dnes profitují z toho, že nakupují všechny potřebné komponenty pro své hydraulické systémy pod jednou střechou.“

Prodloužená záruka se vztahuje pouze na výměny či opravy vadných součástek. Parker Hannifin tedy nenese odpovědnost za jakékoliv jiné náklady či škody.

Michaela Winklerová
Public Relations
winklerova@aetna.cz

Vydáno: 17. 6. 2008 11:58