OpenOne pomáhá zpracovat e-maily Skenovacímu centru UNIQA pojišťovny | Tiskovky.info

OpenOne pomáhá zpracovat e-maily Skenovacímu centru UNIQA pojišťovny

Praha, 22. 3. 2011 – Skenovací centrum UNIQA pojišťovny využívá automatického převodu příchozích e-mailů do formátů JPG/TIFF od společnosti OpenOne, která vede řadu úspěšných konzultačních i implementačních projektů vhodných zejména pro Kontaktní centra a Call centra. Jedná se o systém sloužící pro potřeby archivace e-mailů a jejich dalšího zpracování v rámci stávajícího Document management system (DMS).

Před implementací řešení OneSolution byla e-mailová komunikace UNIQA pojišťovny zpracovávána pouze poloautomaticky, což bylo časově náročnější. Zavedení automatického systému od OpenOne zefektivnilo zpracování e-mailové komunikace a snížilo chybovost při jejím zpracování. Došlo ke značné redukci zatížení pracovníků Skenovacího centra. Ušetřené lidské zdroje mohly být efektivněji využity v rámci jiných procesů.

Řešení společnosti OpenOne zajišťuje převod obsahu příchozí e-mailové zprávy včetně všech příloh do formátu JPG/TIFF i automatickou kategorizaci a identifikaci formulářů přiložených k e-mailovým zprávám. Dochází k „přečtení“ obsahu e-mailu, vyhledání klíčových identifikačních údajů zákazníka (jako například číslo smlouvy apod.) a následnému předání strukturovaných metadat společně s vytvořenými „obrázky“ do DMS.

Vedoucí oddělení Skenovacího centra UNIQA pojišťovny, pan Branislav Gašpar, upozorňuje na přínos z oblasti úspory nákladů slovy: „Naší neustálou snahou je hledat rezervy, kde by bylo možné nalézt úsporu. Ušetření kapacit a zefektivnění zpracování vede celkově k přibližně 30% redukci nákladů při zpracování e-mailové korespondence. Příslibem je i potenciál celého řešení pro další rozvoj a širší využití. Určitě využijeme další přesnější rozdělování a klasifikaci dokumentů podle našich současných i budoucích potřeb.“ Závěrem ještě dodává: „Rád bych poděkoval celému týmu na straně OpenOne a.s. za kvalitní práci, přesnou analýzu našich požadavků, široký technologický záběr a rozhled. Také za rychlou reakci na změny zadání a infrastruktury během realizace projektu, za perfektní projektové vedení a komunikaci.“

O společnosti OpenOne a.s.
Společnost působí na trhu od roku 2001 a v současnosti je plně stabilizovanou firmou s řadou úspěšných konzultačních i implementačních projektů. Společnost OpenOne se zaměřuje na konzultační a poradenskou činnost v oblasti optimalizace procesů zákaznické obsluhy a na implementace aplikačních řešení podporují procesy hromadné obsluhy klientů a zákazníků (typicky Komunikační, Kontaktní a Call centra).Mezi nejvýznamnější zákazníky OpenOne patří Česká pojišťovna, Telefónica O2 Czech Republic, společnost RWE Energy, společnost E.ON Česká republika, Raiffeisenbank, společnost Provident Financial, skupina ČEZ, UniCredit Bank Czech Republic, Generali Pojišťovna, T-Systems, Pražská energetika, UNIQA pojišťovna, MetLife Amcico a společnost ESSOX.

O společnosti UNIQA pojišťovna, a.s.
UNIQA pojišťovna vyvíjí své aktivity na českém pojistném trhu již osmnáct let. Jako univerzální pojišťovna nabízí kompletní paletu pojistných produktů pro občany i korporátní klienty. Podle objemu pojistného figuruje stabilně v první desítce pojišťoven na našem trhu a sprvauje na 600.000 pojistných smluv. UNIQA pojišťovna je součástí významné rakouské skupiny UNIQA Group s pětinovým podílem na rakouském pojistném trhu. UNIQA se v souladu se svým strategickým záměrem, stát se jedním z nejsilnějších pojistitelů v regionu širší CEE, etablovala již na trzích 21 zemí. Disponuje ratingen A od agentury Standard & Poor‘s.

Karel Kapinus
Key Account Manager
karel.kapinus@pram.cz
www.pram.cz
603200944

Vydáno: 24. 3. 2011 11:41
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí téměř desetileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.