Odborné překlady | Tiskovky.info

Odborné překlady

Chcete získat profesionální překlady, tlumočení a výuku jazyků? Překladatelská agentura Chicory s.r.o. Vám tyto služby nabízí. Jsme schopni zajistit překlady a tlumočení do jazyků, jako jsou angličtina, němčina, překlady ruština, španělština, francouzština, italština, polština, maďarština, slovenština, v případě, že potřebujete překlady, či tlumočení do dalších, méně rozšířených jazyků, tak jsme tu pro Vás také. Přeložíme nejen obsah, ale i smysl a dodržíme styl, tak aby překlady byly co nejpreciznější. Provádíme překlady i ve vzájemné kombinaci mezi těmito jazyky. Naprostou samozřejmostí pro nás je, že všechny překlady považujeme za přísně důvěrné. Odborné překlady, jsou překlady u kterých nestačí pouhá znalost jazyka, ale je nutná i znalost daného oboru, aby bylo možné přeložit text kvalitně a zajistit odpovídající odborné překlady. Pokud potřebujete například odborné překlady do ruštiny, tak jsme tím vhodným pomocníkem. Odborné překlady poskytujeme například v těchto oblastech: odborné překlady bezpečnostních listů, odborné překlady výkresové dokumentace, odborné překlady instrukčních příruček, odborné překlady norem, odborné překlady příruček jakosti a další speciální odborné překlady. Nepotřebujete odborné texty, ale soudní překlady, technické či právní překlady například překlady do polštiny? Naše překladatelské služby jsou tu pro Vás.

Vydáno: 7. 10. 2010 12:18
Kategorie: Studium a vzdělání
Název zdroje: Chicory (NEověřený zdroj [?])