Nová doména aLetenky.cz | Tiskovky.info

Nová doména aLetenky.cz

V červnu byl spuštěn nový letenkový web aLetenky.cz, který přináší velmi užitečné informace o levných letenkách. Doména aLetenky.cz nabízí nejpřehlednější systém pro vyhledávání levných letenek nízkonákladových a tradičních leteckých společností. Uživatelé zde mohou najít levné lety zejména po Evropě, v nabídce jsou však také dálkové lety.

Oproti jiným letenkovým webům má portál aLetenky.cz řadu výhod. Mezi nejzákladnější a zároveň nejužitečnější patří určitě bezpoplatkový systém webu – uživatelé totiž neplatí žádné poplatky zprostředkovatelům. To je spojeno také s tím, že se letenky rezervují přímo u leteckých společností. Odpadají tak i problémy spojené s rezervačními systémy, které v minulosti trápily některé zprostředkovatele.

Tvůrci domény aLetenky.cz dále nabízejí také velmi snadné vyhledávání jak z letišť v České republice, tak také z letišť v okolních zemích, což je pro přehledný výběr bez pochyby také užitečné. Uživatelé zde tedy naleznou nejen odlety z Prahy, Brna a Ostravy, ale například také z rakouské Vídně, německých Drážďan či polské Vroclavi.

V databázi webu aLetenky.cz je navíc velké množství aerolinek, což zaručuje, že si budou moci uživatelé vybrat ten nejvhodnější a nejvýhodnější let, který jim padne přímo na míru. Mimo v Česku již proslulé nízkonákladové aerolinky jako napříkad Ryanair, Smart Wings či Air Berlin zde bude možné narazit také na letecké společnosti, o nichž někteří běžní cestující ani neslyšeli..

Doména aLetenky.cz není určena pouze pro české uživatele – tvůrci nezapomněli ani na slovenské cestující, pro které připravili doménu aletenky.sk. Nápad na novou letenkovou doménu jistě ocení také ostatní zahraniční uživatelé, a to na anglické doméně airlinehunter.co.uk.

Petra Vaškových
product manager
petra@twobits.cz

Vydáno: 13. 7. 2009 11:43
Kategorie: Cestování
Název zdroje: twobits s.r.o. (NEověřený zdroj [?])
Společnost twobits s.r.o. se zaměřuje na vytváření a správu vlastních internetových projektů. Zaměřuje se především na sektor cestování, provozujeme však mnoho webů i z jiných oblastí.