NICOM nabízí seminář Internetová reklama a marketing i v Královehradeckém kraji | Tiskovky.info

NICOM nabízí seminář Internetová reklama a marketing i v Královehradeckém kraji

Díky obrovskému zájmu o školení Internetová reklama a marketing na pobočkách společnosti v Praze, Brně a Ostravě, realizuje NICOM seminář pro marketingové pracovníky, podnikatele, kteří přikládají svým internetovým stránkách velkou váhu při získávání zákazníků, také v Hradci Králové a Pardubicích.

NICOM, vzdělávací středisko zejména v oblasti počítačového školení s působností po celé České republice, od září 2008 (školení nově přidáno do nabídky) proškolilo na pobočkách v Praze, Brně a Ostravě dvě stovky odborníků, kteří mají zájem zvýšit návštěvnost svých internetových stránek, či zefektivnit svoji reklamní kampaň na internetu.

Jednodenní seminář zaměřený na reklamu a zviditelnění na českém internetu seznámí s nejnovějšími a s nejefektivnějšími trendy v oblasti internetového marketingu. Účastníci získají přehled o pojmech: SEO (optimalizace ve vyhledavačích), reklama PPC (Sklik, Google AdWords, eTarget), analýza přístupů (Google Analytics) a další. Cílem semináře je seznámit uchazeče s problematikou tak, aby si mohli spravovat kampaně sami přímo ve firmě.

Společnost NICOM představuje Kurz: Internetová reklama a marketing I. nyní nově i v Královehradeckém kraji. Dne 24. září od 09:00 do 17:00 proběhne školení v Hradci Králové v salonku hotelu Alessandra (Třída SNP 733, Hradec Králové) a dne 25. září od 09:00 do 17:00 v Pardubicích v salonku Domu kultury Dukla (Gorkého 2573, 530 02 Pardubice).

Kurz je určen marketingovým pracovníkům, podnikatelům, kteří chtějí získat úplný přehled o možnostech reklamy, zviditelnění na českém internetu, zvýšení návštěvnosti stránek a posunu internetových stránek výš ve vyhledávačích. Každý účastník si vyzkouší všechny důležité nástroje internetového marketingu na vlastním počítači pod vedením lektora s bohatými lektorskými IT zkušenostmi, grafika a tvůrce internetových stránek.

Bližší informace: http://www.nicom.cz/novinka/kurz-internetova-reklama-a-marketing-nove-i-v-hradci-kralove-a-pardubicich/.

Mgr. Petra Válková
Manažer marketingu
valkova@nicom.cz

Vydáno: 11. 8. 2008 12:14
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: NICOM (ověřený zdroj [?])
Společnost NICOM, a.s., vzdělávací společnost a autorizované školicí středisko firmy Microsoft a Autodesk, působí na českém trhu od roku 1992. Jejím cílem je poskytování komplexních služeb ve vzdělávání dospělých (výpočetní technika, rekvalifikační kurzy, firemní vzdělávání,…) Vynikající odborná znalost a bohaté zkušenosti při řešení jednotlivých úkolů jsou již patnáct let zárukou vysokého standartu poskytovaných služeb zákazníkům.

V oblasti výpočetní techniky byla uskutečněna celá řada projektů pro významné společnosti a instituce. Společnost NICOM, a.s. zajišťuje kurzy od úplných základů obsluhy počítače až po nejvyšší stupně pokročilosti /např. testy ECDL/.

Společnost NICOM nabízí mj. certifikované Official Microsoft Learning Products pro správce sítě, databázové administrátory, programátory, atd., kterými provádí Microsoft trenéři.

Tato společnost je také autorizovaným školicím střediskem firmy Autodesk – pořádá tedy i kurzy AutoCADu /od začátečníků pro pokročilé/ s kvalifikovanými zkušenými lektory.

V rámci rekvalifikací připravuje např. kurz podvojného, mzdového účetnictví či kurzy pro programátory a správce sítě.

Firma NICOM pořádá také tzv. zakázkové firemní školení. Jedná se o vzdělávací a tréninkové projekty sestavené a realizované na míru přesně dle potřeb daného klienta /např. obchodní dovednosti, komunikace a prezentace, manažerské vzdělávání a další/.

Hlavní sídlo společnosti NICOM je v Brně, další pobočky s moderně vybavenými počítačovými učebnami jsou v Praze a Ostravě. Díky mobilním notebookovým učebnám realizuje společnost NICOM kurzy po celé České republice.