Nejdecké autodíly opět mezi finalisty ankety "Auto roku v ČR" | Tiskovky.info

Nejdecké autodíly opět mezi finalisty ankety "Auto roku v ČR"

Ve středu 19.ledna byly zveřejněny výsledky 17.ročníku ankety „Auto roku 2011 v ČR“. Nejdecký výrobce automobilových komponent byl zastoupen ve třech z pěti finálových modelů. Verdikt 38-členné odborné poroty a výsledky ankety veřejnosti přiřkl letošní 1.místo v ČR sportovnímu modelu Mercedes-Benz SLS AMG.

„V letech 2009 a 2010 jsme díky našim výrobkům získali titul „Dodavatel pro Auto roku“. Letos byly naše zamykací systémy a vymezovač tolerancí WITOL zastoupeny ve třech z pěti modelů, které postoupily do užšího finále, a to v modelech BMW5, Ford C-Max a Alfa Romeo Giulietta. Obhajoba potřetí v pořadí se nám nepodařila, ale naše firma prokázala ve finále své dodavatelské kompetence v šíři od vyšší třídy (BMW5) přes nižší třídu (Alfa Romeo Giulietta) až po MPV (Ford C-Max),“ říká Ing. Václav Jeništa, jednatel společnosti.

„V konkurenční anketě Klubu motoristických novinářů zvítězila Alfa Romeo Giulietta, do které dodáváme automatický vymezovač tolerancí WITOL,“ dodal Jeništa.

Martina Poštová
martina.postova@witte-automotive.cz

Vydáno: 25. 1. 2011 19:00
Kategorie: Auto-moto
Název zdroje: WITTE Nejdek, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
WITTE Automotive v Nejdku je předním českým výrobcem zamykacích systémů a klik pro automobilový průmysl.