NadpisSoftware602 Form Filler 4: Inteligentní formuláře pracují na přenosném paměťovém médiu | Tiskovky.info

Praha (21. prosince 2010) – Společnost Software602 dnes oznámila, že k formulářovému prohlížeči Software602 Form Filler 4 je k dispozici i verze Portable Edition, která uživatelům umožňuje práci s formuláři z USB klíčenky na libovolném počítači. Zároveň toto přenosné médium slouží jako bezpečné elektronické úložiště všech certifikátů a důležitých dokumentů, které má uživatel vždy při sobě.

Uživatel uchovává Software602 Form Filler 4 Portable Edition na zabezpečené USB klíčence, spolu s přístupovými certifikáty do systémů, zaručeným elektronickým podpisem, datovými zprávami nebo jinými důležitými dokumenty. Takto vybaven si může v kterémkoliv počítači s Microsoft Windows otevřít bezpečnou virtuální kancelář, ve které vyplňuje formuláře, schvaluje a podepisuje dokumenty.

Portable aplikace jsou plnohodnotné programy, které však není nutné instalovat na pevný disk a lze je použít na libovolném počítači vybaveném USB portem. Uživatel připojí klíčenku nebo jiné přenosné paměťové médium, na kterém má software včetně svých osobních nastavení a může okamžitě začít pracovat.

Aplikace je ke stažení na http://www.602.cz. Je zdarma k dispozici nejen koncovým uživatelům, ale také dodavatelům přenosných paměťových zařízení.
„Já osobně využiji USB klíčenku s Portable Edition jako elektronický šanon podepsaných dokumentů, přijatých a odeslaných datových zpráv z mé osobní datové schránky a jako úložiště pro můj podpisový certifikát, který běžně jako statutární orgán využívám v interních schvalovacích procesech a v komunikaci s veřejnou správou,“ prohlásil předseda představenstva Software602 Richard Kaucký. „V dalších projektech jsme identikovali, že se schvalovacími formuláři v kombinaci s elektronickým podpisem lze řídit jakékoliv procesy vyžadující autorizaci pověřenou osobou v terénu. Připojením časového razítka k podepsanému dokumentu zajistíme, že dokument nebo data byla autorizována nade vší pochybnost pověřenou osobou v konkrétním čase, odesílatel si jej ukládá pro svoji evidenci na USB disk s možností hromadného odeslání více dokumentů později při nižší rychlosti internetového spojení“.

Software602 Form Filler 4 je nejnovější verze rozšířeného formulářového prohlížeče, která v mnoha úřadech a podnicích je klíčovou součástí řešení pro sběr dat a oběh důvěryhodných elektronických dokumentů s jejich archivací.

Petr Hampl
petr.hampl@bogart-company.com
www.602.cz

Vydáno: 21. 12. 2010 11:56
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: Software602 (ověřený zdroj [?])
Software602 patří ke středoevropské špičce v oblasti elektronizace dokumentů a elektronizace procesů. Zákazníky společnosti Software602 jsou střední a větší organizace ve všech sektorech trhu. Firma je jedním z klíčových dodavatelů českého eGovernmentu a realizovala také stovky projektů v podnikové sféře. Pro své zákazníky dodává řešení založená na oběhu inteligentních formulářů a tvorbě elektronických dokumentů se zachováním právního účinku. Využívá k tomu nejen vlastní produkty, ale i produkty třetích stran. Těží při tom z rozsáhlých praktických zkušeností, dobré znalosti legislativy a z ověřené schopnosti řídit složité projekty, kde často spolupracuje s významnými systémovými integrátory.

Firma Software602 byla založena v roce 1991 a po celou dobu své historie patřila mezi nejvýznamnější hráče na českém trhu. Získala řadu místních i mezinárodních ocenění a je certifikována podle mezinárodní normy řízení kvality ISO 9001:2008. Software602 působí všude tam, kde elektronizace dokumentů a procesů pomáhá dosáhnout obchodních a provozních cílů rychleji, efektivněji a s nižší chybovostí než dříve.