Na trh vstupuje advokátní kancelář tzv. butikového typu Rentsch Legal | Tiskovky.info

Na trh vstupuje advokátní kancelář tzv. butikového typu Rentsch Legal

V závěru roku 2010 vstoupila na český trh nová advokátní kancelář typu „Boutique Law Firm“ se sídlem v Praze. Rentsch Legal se zaměřuje především na investory a podnikatele. Specifická je mimo jiné proto, že úzce spolupracuje s partnerskými společnostmi z mimoprávních oborů, což umožňuje poskytnout klientům skutečně komplexní služby.

Advokátní kancelář Rentsch Legal se charakterizuje jakožto tzv. „Boutique Law Firm“, tudíž nabízí vysoce odborné a kvalitní služby ve vybraných právních oborech a klade důraz na individuální přístup ke svým klientům. Poskytuje právní poradenství investorům a podnikatelům při jejich obchodních a investičních aktivitách. Podporuje klienty zejména v oblasti transakčních projektů, provádí a koordinuje komplexní právní a jiné prověrky a připravuje smluvní dokumentace. V neposlední řadě poskytuje i správu běžných záležitostí v obchodních společnostech.
Činnost vykonávaná advokátní kanceláří Rentsch Legal tak pokrývá zejména obchodní právo a právo obchodních společností, fúze a akvizice, právo ochrany hospodářské soutěže a insolvenční právo. Kancelář poskytuje právní služby v češtině, angličtině, němčině a francouzštině.
Zakládající partner, Rudolf Rentsch, spojuje Rentsch Legal s hlavní partnerskou společností SauterRentsch Investment Services, kterou zakládal s Joachimem Sauterem. SauterRentsch Investment Services se zabývá průzkumem trhu a investičními projekty. Poskytuje poradenství a služby jak pro kupující či prodávající podniků, tak pro investory, kteří investují do rizikových projektů, neboli projektů typu „Venture Capital“. SauterRentsch Investment Services disponuje znalostmi a zkušenostmi ze všech relevantních oborů, zejména obchodní administrativy, managementu, lidských zdrojů a právních a finančních služeb.
Rudolf Rentsch v minulosti působil v předních advokátních kancelářích jak v České republice, tak i ve Švýcarsku, což mu umožňuje poskytovat právní poradenství nejenom v českém, ale i ve švýcarském právu. Joachim Sauter již 18 let úspěšně podniká v oboru lidských zdrojů a poskytování manažerských služeb v České republice a ostatních zemích střední a východní Evropy.

Vydáno: 8. 2. 2011 8:16
Kategorie: Ostatní
Název zdroje: Rentsch Legal (NEověřený zdroj [?])
Advokátní kancelář Rentsch Legal a SauterRentsch Investment Services poskytují komplexní právní, respektive poradenské a manažerské služby zejména v oblasti fúzí, akvizic a rizikových investičních projektů. Obě společnosti sídlí v centru Prahy v Lazarské ulici č 8.