Mimořádný koncert Mira Žbirky v Obecním domě | Tiskovky.info

Mimořádný koncert Mira Žbirky v Obecním domě

Co bolí to přebolí, Denisa, Atlantída, Balada o poľných vtákoch, Biely kvet, Miliónkrát, Mám rád, Zažni…….. všechny stále živé hity Mira Žbirky budou v pondělí 11. května od 19.30 znít Smetanovou síní Obecního domu Praha. Půjde o zcela mimořádnou příležitost slyšet „naživo“ dosud neslyšené - Mira Žbirku, poprvé v jeho úspěšné kariéře, v doprovodu velkého symfonického tělesa a pěveckého sboru. Na pódiu Smetanovy síně jej podpoří také dva krásné hlasy. Zpěvačka Martha, kterou proslavily právě společné duety s Mekym, a Katka Knechtová.
Výjimečný prostor a atmosféra, atraktivní hosté, netradiční aranžmá oblíbených písniček ušité na míru právě této jedinečné události, to vše podtrženo osobností Mira Žbirky.... ve výsledku určitě záruka špičkového hudebního zážitku. Ten bude ostatně zaznamenán a následně vydán na CD a DVD.
Koncert v Obecním domě nabídne to nejlepší z tvorby muzikanta, který česko - slovenskou hudební scénou s jistotou profesionála prochází už více než třicet let, a stále má chuť zkoušet nové věci a nečekaná spojení.

Naďa Machková
nada@2media.cz

Vydáno: 6. 4. 2009 18:02
Kategorie: Auto-moto