La´perf otevřela novou divizi – prodej reklamního prostoru na facebooku | Tiskovky.info

La´perf otevřela novou divizi – prodej reklamního prostoru na facebooku

Společnost La´perf tento týden přidala do svého portfolia další divizi. Ode dneška prodává reklamu na facebooku.

Pro tuto divizi mají vyčleněno 15 pracovníků a již nyní se hlásí další. Podle slov managementu La´perf proběhlo jednání, o reklamním prostoru i přípravy obchodního týmu, podle jejich představ a vše bylo nachystáno včas.
La´perf poskytuje pro facebook tvorbu událostí, fan stránky, bannery, videa, dárky mezi uživateli a další. Do současné chvíle to byly pouze možnosti tvorby aplikací a programování. Nyní bude La´perf všem zadavatelům reklamy aktivně radit, jaký nástroj k oslovení uživatelů v prezentaci zvolit. „Ode dneška máme neomezené možnosti pro každého. Každý náš klient si bude moci vyzkoušet, jakou sílu facebook má a výrazným způsobem přispějeme k myšlence – kdo není na facebooku, jakoby nebyl“, říká management La´perf.

La´perf se skládá ze tří divizí – provoz portálu www.projektovedomy.cz, prodej reklamního prostoru a samotná tvorba aplikací a programování. Plány do budoucna jsou rozšířit portfolio provozovaných portálů a zavedení dalších dvou divizí – prodej realit a školení obchodních týmů ostatních společností.
La´perf nyní zaměstnává 40 pracovníků v pěti zemích světa. Všem divizím šéfuje Pavel Stulir, výkonný ředitel. Více informací se můžete dozvědět také na asistent@laperf.cz.

David Richter
Asistent La´perf
asistent@projektovedomy.cz

Vydáno: 14. 9. 2009 12:52