Hotel Fortuna Luna prochází renovací | Tiskovky.info

Hotel Fortuna Luna prochází renovací

Pražský Hotel Fortuna Luna společnosti CPI Hotels prochází renovací. Právě probíhající změny nabídnou hostům kvalitnější ubytování za stejné ceny a díky nově otevřené stanici metra nedaleko hotelu ještě lepší dopravní spojení s centrem Prahy. Renovace si vyžádá částku jednoho milionu korun.

Dvouhvězdičkový Hotel Fortuna Luna je určen nenáročné klientele, která ráda využije moderního ubytování a mnoha doprovodných služeb za dobré ceny. Návštěvníci veletrhů navíc ocení strategickou polohu mezi pražskými výstavišti PVA Letňany a Výstavištěm Holešovice, i snadný příjezd po hlavních dálničních trasách. „Ke skvělé dopravní dostupnosti hotelu lze přidat také novou stanici metra C Sřížkov, která bude zprovozněna již od května tohoto roku, a která je od hotelu vzdálena jen 250 metrů,“ uvedla Lenka Brutovská, ředitelka hotelu.

Největší novinkou je však renovace interiérů obou budov hotelu a pokojů. Modernizace vybavení společných prostor, inventáře hotelové restaurace, apartmánů a pokojů přinese hostům vyšší komfort za současné ceny. „Naši hosté se mohou spolehnout na stejnou výši cen za ubytování. Po renovaci je však přivítají nové prostory,“ ujistila Brutovská. Renovace probíhá bez omezení provozu hotelu. „Všechny práce jsou koordinovány tak, aby hosté nebyli nijak rušeni nebo omezeni,“ dodala ředitelka.

Kromě ubytování mohou hosté využít stravování v hotelové restauraci, posezení v lobby baru a non-stop občerstvení. Bezplatné parkování, hotelová taxi služba nebo např. WiFi připojení a trezory jsou hostům k dispozici po celých čtyřiadvacet hodin.

Více informací o společnosti a hotelech najdete na www.cpihotels.cz.

Michaela Winklerová
Public Relations
winklerova@aetna.cz

Vydáno: 7. 2. 2008 13:38