Dubnové jednání Zastupitelstva města Lanškroun | Tiskovky.info

Dubnové jednání Zastupitelstva města Lanškroun

Dubnové jednání Zastupitelstva města Lanškroun proběhne 13.04.2011 od 16h na sále lanškrounského zámku. Jedním z hlavních bodů jednání bude projednání návrhu na aktualizaci Seznamu místních komunikací a chodníků k opravám.

Mimo to bude členům zastupitelstva předložena ke schválení Koncepce dopravy ve městě Lanškroun, která již byla veřejně projednána s občany města. Dalším důležitým bodem bude návrh na rozdělení veřejné finanční podpory v roce 2011 v oblasti činnosti organizované pro děti a mládež pro žadatele Junák – svaz skautů a skautek ČR, středisko Zubr a Dikobraz Lanškroun a v oblasti sportu pro žadatele Tělovýchovná jednota Lanškroun, která sdružuje oddíly ledního hokeje, florbalu, stolního tenisu a další, dále pro žadatele TJ Lanškroun, fotbalový oddíl, Volejbalový oddíl TJ Lanškroun, ale také pro žadatele Sportovní klub policie Duha Lanškroun. Dalšími neméně důležitými body budou body z majetkoprávní, finanční oblasti a z oblasti památkové péče.
Podrobné informace o programu jednání a o jednotlivých bodech projednávání naleznete na www.lanskroun.eu v sekci Městský úřad, Dokumenty.

Drahomíra Lišková
Referentka kanceláře starosty a tajemníka
drahomira.liskova@mulanskroun.cz
www.lanskroun.eu