Dubajská policie v partnerství s YMS Middle East | Tiskovky.info

Dubajská policie v partnerství s YMS Middle East

Dubajská pobočka YMS Group získala významnou důvěru Dubajské policie po úspěšném ukončení tříměsíčního pilotního projektu systému pro Správu dopravních nehod.

YMS Middle East, pobočka mezinárodní skupiny poskytující sofistikovaná softwarová řešení, vytvořila pro Dubajskou policii (Dubai Police) demo aplikaci, která ulehčí policii správu dopravních nehod na dubajských silnicích. Accident Management System, neboli Správa dopravních nehod, splňuje všechny prozatimní požadavky klienta, jež byly definovány na počátku pilotního projektu, a proto byla společnost YMS Middle East zvolená za dodavatele kompletního systému pro složky dopravní policie.
Dubajská policie potvrdila kvalitu dodané demo aplikace a uznala, že po tříměsíčním pilotním projektu skutečně poskytuje všechny doposud požadované funkce. Po pilotní etapě a testování se systém rozšíří o další funkcionalitu a spustí se v plné verzi na více jednotkách.

Základní myšlenkou, která stojí za systémem vyvíjeným pouze pro Dubajskou policii, je ulehčit denní práci všem policistům dokumentujícím a vyšetřujícím dopravní nehody, a rovněž zabezpečit oboustrannou datovou komunikaci mezi vícero nezávislými policejními jednotkami.

„Jsme poctěni skutečností, že tak respektovaný klient, jakým je Dubajská policie, vyjádřil spokojenost se systémem od YMS Middle East. Tento fakt je pro nás příležitostí stát se důležitým dodavatelem pro lokální samosprávu emirátu Dubaj, a zároveň možností začít budovat dlouhodobý vztah s policií, která každý den pracuje k spokojenosti obyvatelů i bezpočtu turistů,“ potvrzuje úspěch Tomáš Csöbönyei, Managing Director společnosti YMS Middle East.

Tomáš Jaroš
Marcom Manager
tomas.jaros@ymsgroup.com

Vydáno: 18. 6. 2009 15:57
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: YMS Czech Republic, spol. s r.o. (ověřený zdroj [?])
YMS Group, jejímž členem je YMS Czech Republic, je renomovaný tvůrce technických informačních systémů, řešení pro Fleet Controlling, správu mobilních zdrojů a dalších systémů s přidanou geografickou informací (LBS, GIS). Jsou určeny pro inteligentní dopravní systémy, vládní organizace, distribuční a logistické společnosti a podniky veřejných služeb. Během posledních 18-ti let rozšířila skupina své geografické pokrytí na většinu Evropy a přilehlých regionů, přičemž se zaměřila na portfolium sofistikovaných řešení založených na geoinformacích. Využívá nejnovější poznatky bezdrátových komunikačních technologií, senzorů, mobilní komunikace a dynamické distribuce dat.