D-Link navzdory finanční krizi vykazuje výborné výsledky | Tiskovky.info

D-Link navzdory finanční krizi vykazuje výborné výsledky

Praha 5. května 2009 – D-Link, přední výrobce end-to-end síťových a komunikačních řešení pro firmy i domácnosti, zveřejňuje několik finančních ukazatelů za první čtvrtletí 2009. Za toto období D-Link Česká republika zaznamenal o 51 % vyšší obrat v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Předpokládaný výsledek za první polovinu roku 2009 bude nárůst o 40 %, čímž D-Link překročuje očekávání, která si stanovil na začátku letošního roku.

″Přes nepříznivou celkovou ekonomickou situaci plánujeme stálý růst, a to hlavně v oblasti business solution. Těchto výsledků dosahujeme se stejným počtem lidí, avšak s vyšším nasazením všech,” komentuje výsledky Aleš Pícl, ředitel společnosti D-Link Česká republika. ″Našeho úspěchu si velmi vážíme
a i s přihlédnutím k makroekonomickému klimatu by se nám mělo dařit i nadále.”

O společnosti D-Link
Společnost D-Link, která byla založena před více než 20 lety v roce 1986, je největším výrobcem síťových produktů mimo území USA. Společnost dosáhla pozice jednoho z předních dodavatelů síťových broadbandových digitálních prvků pro hlasovou a datovou komunikaci a řešení pro digitální domácnosti, malé a střední podniky či velké společnosti. S miliony vyrobených a distribuovaných síťových a komunikačních produktů má D-Link významné postavení na trhu a jeho produkty vykazují vysoký poměr cena/výkon. D-Link má zastoupení ve 20 zemích po celé Evropě s centrem v Londýně. Tento region je pro společnost strategicky důležitý a představuje jednu třetinu jejích globálních příjmů.

D-Link, který slaví v tomto roce 23 let „budování sítí pro lidi“, dodává celosvětově 21 % všech LAN přepínacích portů a před ním se drží již jen společnost Cisco. Řešení od D-Link se ideálně hodí pro digitální domácnosti, malé a střední podniky (SMB) i velké firmy.

Jarmila Kaucká
jarmila.kaucka@pram.cz

Vydáno: 5. 5. 2009 15:29
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí více než sedmileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.