Citrix a Samsung podporují mobilitu zaměstnanců zajištěním bezpečného přístupu k firemním desktopům a aplikacím z libovolného místa | Tiskovky.info

Citrix Receiver podporuje nové smartphony Samsung Galaxy S™ a tablety Samsung Galaxy Tab™, aby umožnil bezpečnou a efektivní práci uživatelů na cestách

Praha, Česká republika — 8. října 2010 — Společnosti Citrix Systems, Inc. a Samsung Telecommunications America (Samsung Mobile), přední dodavatel mobilních telefonů v USA, spolupracují, aby umožnili firemním zákazníkům na celém světě pracovat jednoduše z libovolného místa. Citrix Receiver™, bezplatně dostupný softwarový klient, který usnadňuje přístup k existujícím firemním aplikacím, desktopům a dokumentům na libovolném zařízení, nyní poběží také na smartphonech řady Samsung Galaxy S™ a tabletech řady Samsung Galaxy Tab™. Jediný dotyk zajistí uživatelům těchto mobilních přístrojů bezpečný a komfortní přístup v reálném čase ke všem pracovním nástrojům, které potřebují, aby mohli zůstat produktivní také na cestách a používat přitom všechny vymoženosti skvělé platformy Galaxy.
Více informací naleznete zde: http://www.citrix.com/English/NE/news/news.asp?newsID=2304350 .

Citrix Synergy™, která se zrodila před více než 10 lety jako konference uživatelů, představuje nejlepší nápady lídrů v oblasti virtualizace, cloud computingu a počítačových sítí, aby pomáhala vybudovat jednodušší a ekonomičtější IT prostředí. Citrix Synergy Berlin se koná od 6. do 7. října 2010 v hotelu a kongresovém centru Estrel v německém Berlíně. Citrix Synergy San Francisco bude probíhat od 25. do 27. května 2011 v kongresovém centru Moscone West v San Franciscu. Podrobnější informace jsou k dispozici na webu Citrix Synergy na http://citrixsynergy.com .

O společnosti Citrix Systems, Inc.
Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) je předním dodavatelem virtuálních počítačových řešení, která pomáhají firmám poskytovat IT jako službu na vyžádání. Citrix, založený v roce 1989, spojuje technologie virtualizace, sítí a cloud computingu do uceleného portfolia produktů, které nabízejí uživatelům virtuální pracovní styl a IT oddělením virtuální datová centra. Přes 230.000 organizací z celého světa spoléhá na to, že jim Citrix pomůže vybudovat jednodušší a ekonomičtější IT prostředí. Citrix udržuje partnerský vztah
s více než 10.000 firmami ve více než 100 zemích. Roční příjem v roce 2009 byl 1,61 miliardy dolarů. Více informací získáte na www.citrixnews.cz nebo www.citrix.com.

Zuzana Záhorová
Key Account Manager
zuzana.zahorova@pram.cz

Vydáno: 8. 10. 2010 10:54
Kategorie: Informační technologie
Název zdroje: PRAM Consulting s.r.o. (ověřený zdroj [?])
PRAM je agenturou s působením na českém a slovenském trhu, která nabízí více než sedmileté zkušenosti v oblasti PR, marketingu a podpory prodeje. Pomáhá obchodním partnerům nejen s prosazováním značky na trhu a s podporou prodeje jejich výrobků, ale také s mediální podporou a s organizováním akcí firemních, společenských či školení. Společnost PRAM se dále zabývá oblastí produkce, tisku, mediálního plánování, nákupu reklamy a výrobou reklamních předmětů.