Česká miss otevře v Mladé Boleslavi novou pobočku Poštovní spořitelny | Tiskovky.info

Česká miss otevře v Mladé Boleslavi novou pobočku Poštovní spořitelny

Poštovní spořitelna i nadále rozšiřuje svou obchodní síť. Ve čtvrtek 1. října pro své zákazníky slavnostně otevírá další Finanční centrum, a to v Mladé Boleslavi v ulici V. Klementa. Hodně štěstí přijde nové pobočce popřát také Česká Miss Iveta Lutovská.

Že je Iveta Lutovská tím pravým patronem pro novou pobočku, potvrzují její vlastní slova: „Já jsem spořící typ a vždy se snažím peníze držet pohromadě. Rozhodně nejsem ten typ člověka, který jde a koupí si všechno, co se mu líbí. Hodně věcí si dokážu odříct, zvítězí u mě zdravý rozum a řeknu si, že jsou důležitější věci, na které je potřeba šetřit.“

„Počet Finančních center PS se přehoupl do druhé padesátky a my jsme opravdu moc rádi, že tuto událost můžeme oslavit v tak milé společnosti,“ prozradil ředitel Finančních center pro středočeský a pražský region Petr Cihelník. Akce proběhne 1. října od 18:00 za účasti významných klientů. Setkání doplní vystoupení žáků ze Základní umělecké školy v Mladé Boleslavi. Finanční centrum je umístěno v centru města naproti Škoda Auto Muzeu.

„Poštovní spořitelna je nejdostupnější na trhu, kromě široké distribuční sítě však chceme svým zákazníkům nabídnout také kvalitní a spolehlivé služby. V tomto roce se proto zaměřujeme především na zkvalitnění obsluhy a prodejních dovedností našich zaměstnanců. Věříme, že tato snaha ještě zefektivní komunikaci našich zákazníků s Poštovní spořitelnou,“ nastínil další plány Petr Cihelník.

Široká distribuční síť nabízí zákazníkům PS nepřeberné množství možností, jak spravovat své finance. Klienti nyní mají k dispozici 52 Finančních center, více než 3 300 poboček České pošty a 2700 finančních poradců sesterské Českomoravské stavební spořitelny. Dále mohou využít bezmála více než 700 bankomatů, včetně několika vybraných depozitních bankomatů, které umožňují vklad hotovosti. Zákazníci PS si také oblíbili službu CashBack, která umožňuje bezplatně vybírat hotovost z účtu prostřednictvím pokladen v prodejnách Albert, Hypernova, Spar a Globus a v síti čerpacích stanic Čepro EuroOil.

Denisa Salátková
Tisková mluvčí Poštovní spořitelny
denisa.salatkova@postovnisporitelna.cz

Vydáno: 1. 10. 2009 17:45
Kategorie: Finance
Název zdroje: Poštovní spořitelna (ověřený zdroj [?])
Poštovní spořitelna je druhá největší v ČR v počtu zákazníků. Své služby nabízí více než dvěma miliónům klientů v nejhustější síti obchodních míst a za nejvýhodnější poplatky.

Všechny běžné bankovní produkty mají klienti k dispozici na více než 3300 poštách a v 52 Finančních centrech.