CANYON věnuje 5% ze zisku na pomoc dětem | Tiskovky.info

CANYON věnuje 5% ze zisku na pomoc dětem

Gorinchem, Holandsko, 15.července 2010 – Již brzy společnost Canyon představí první limitovanou edici, která bude jedinečná nejen díky designu. Canyon věnuje 5% ze zisku z prodeje této limitované edice na vzdělávací a integrační projekty pro pomoc dětem na ulici v rozvojových zemích.

S tímto projektem pomoci dětem z ulice a poskytnutím šance na lepší budoucnost bude společnosti Canyon pomáhat holandská nezisková organizace Net4Kids Aid Foundation. “Je to fantastický projekt”, potvrzuje Geert van Dijk, Víceprezident pro obchod a marketing. “Jsme hrdí na to, že společně s Net4Kids přispějeme k lepšímu životu dětí. Ať už je to poskytnutím čisté vody, přístřeším nebo přístupem ke vzdělání. Věřím, že děláme správnou věc.”

“Je to vynikající příležitost pro Canyon, podpořit znevýhodněné děti a pozitivně přispět k jejich budoucnosti.”, potvrzuje Catherine Lazure-Guinard, Manažerka pro komunikaci.

Net4Kids se věnuje pečlivě vybraným projektům, které jsou plně integrované do místní kultury a struktur v oblastech jako je zdravotnictví, školství, bydlení, podpora rodiny a zajištění nezávadné vody. Díky modelu Net4Kids, bude mít Canyon možnost podílet se přímo na sponzorovaných projektech a pravidelně sledovat dosažený pokrok. “Jsme pro osobní přístup, transparentnost a odpovědnost. Tedy to, co všechny zúčastněné strany hledají”, říká Odette van Zijdveld, Generální ředitel Net4Kids.

Limitovaná Edice společnosti Canyon bude již brzy uvedena. Navštivte naše webové stránky www.canyon-tech.com nebo nás následujte na Twitter http://twitter.com/CanyonTech

O Net4Kids
Net4kids je nezisková organizace, která zajišťuje kontakt mezi sponzory a speciálními projekty pro pomoc dětem v Africe a Asii. Účast sponzora je velice významná. Sponzor si vybere svůj vlastní projekt prostřednictvím www.net4kids.org a je o něm pravidelně informován. 100% darovaných prostředků je zaručeně určeno na podporovaný projekt. Veškeré režijní náklady jsou hrazeny organizací sponzorů. “Net4Kids, založený na internetu, představuje nový styl charity s transparentní podporou a odpovědnými organizacemi. Podpora nikdy nebyla tak jednoduchá.”
Chcete-li se dozvědět více o Net4Kids, navštivte www.net4kids.org

Simona Blumentritová
Marketing Assistant
press@canyoncorporate.com